Levensloop Kortrijk - light editie

Doe mee op zondag 25 september aan Levensloop Kortrijk – light-editie!

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die mensen die kanker hebben of hebben gehad in de bloemetjes zet. Tegelijk zamelt Levensloop ook geld in ten voordele van wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen tot het welzijn van patiënten en hun naasten. Het hoogtepunt is een feestelijk Levensloop-evenement met talrijke optredens, kinderanimatie, eet- en drinkgelegenheden … voor jong en oud.

Doe mee op zondag 25 september aan Levensloop Kortrijk – light-editie!

Op zondag 25 september baadt Kortrijk opnieuw in een golf van solidariteit. Na een onderbreking van twee jaar kan er dit jaar weer een Levensloop-editie plaats vinden. Voor Levensloop Kortrijk zal dit een light-versie’ zijn, die plaatsvindt van 10.00 tot 17.00 uur aan The Penta (Howest). Doe mee: sluit je aan bij het schoolteam en kom op 25 september even meelopen, samen met klasgenoten, leerkrachten, collega’s, vrienden … Ook als bezoeker ben je meer dan welkom en kun je komen genieten van een hapje en een drankje!

Ook dit jaar lopen alle RHIZO-scholen onder één en dezelfde naam. Het zou fijn zijn als jij ook meedoet!

Inschrijven

Je kan je inschrijven via de website, door 10 euro over te schrijven. Dit bedrag gaat volledig naar de organisatie. Je kan ook gewoon langskomen op 25 september en genieten van een hapje en een drankje!

Schrijf je in!