Graduaat verpleegkunde (HBO5) i.s.m. Randstad Medical Academy - afstandsonderwijs

Je doorloopt de opleiding via afstandsonderwijs waarbij Randstad Medical Academy je van A tot Z bijstaat tijdens jouw studietraject .

Lees de volledige infobrochure

Klik hier om de volledige brochure te lezen!
Klik op de afbeelding hierboven om de infobrochure te lezen.

De opleiding in een notendop 

Wens je een ommezwaai in je carrière? Wil je alsnog je droom waarmaken en verpleegkundige worden? 

 • Begeleid studietraject van A tot Z door Randstad Medical Academy
 • Via afstandsonderwijs, ingericht door onze school
 • Sterk praktijkgerichte opleiding in verschillende contexten
 • Eén verplichte lesdag per maand op vrijdag, vrijblijvende contactmomenten zijn mogelijk
 • Verwerking van de leerstof op eigen tempo aan de hand van elektronisch lesmateriaal op maat
 • Contact met docenten en medestudenten via Skype, e-mail en het intern digitaal communicatieplatform
 • Meer info over ons afstandsonderwijs: klik hier

Voor wie

 • iedereen met een hart voor zorg kan zich kandidaat stellen
 • je hebt geen voorkennis of specifieke diploma’s nodig
 • je hebt een flinke portie doorzettingsvermogen en je bent stressbestendig
 • je bent je ervan bewust dat het een opleiding is van tenminste drie jaar die je combineert met een job én je thuissituatie

Verloop

In een eerste gesprek polst Randstad naar je motivatie en interesse voor het beroep. Nadien nemen ze enkele tests af die je thuis kunt doen. Ze testen onder andere je werk- en denkniveau, beroepsvoorkeuren en nauwkeurigheid. Deze testen geven je zekerheid over je slaagkansen in de studie. Bij positieve resultaten nodigt Randstad je uit voor een volgend gesprek en stap je in het traject.

Eerste jaar

Tijdens het eerste jaar studeer je halftijds en werk je daarnaast. Je kunt je huidige job blijven doen of Randstad gaat op zoek naar een job die je goed kunt combineren met je studies.
Vanaf de start coacht Randstad je volgens de ACE-methodiek. Dit houdt in dat ze op regelmatige basis face-to-face sessies en telefonische sessies inplannen om je te coachen doorheen het traject. Wist je dat zonder deze techniek slechts 40% in de studies van verpleegkundige slaagt? Bij de toepassing van de ACE-methode, stijgt dit naar maar liefst 90%.

Tweede tot en met laatste jaar

Als je geslaagd bent voor de eerste drie modules (1,5 jaar) en je hebt ervoor gekozen om 150 uren stage te doen, dan krijg je het certificaat van zorgkundige en kan je in deze functie of een andere relevante werkervaring in de medische sector aan de slag. 

Randstad gaat voor jou op zoek naar een job die je goed kunt combineren met je studies. Op deze manier heb je een inkomen én doe je al relevante werkervaring op in de medische sector.

Afgestudeerd

Na drie tot vier jaar (afhankelijk van je vooropleiding) kan je aan de slag als verpleegkundige bij de zorginstelling of het ziekenhuis waar je tijdens je studies hebt gewerkt. Door de intensieve coaching, een degelijke opleiding en de relevante werkervaring, krijg je een vliegende start als verpleegkundige!

Meer info nodig?

Neem een kijkje op de website van Randstad!

Begeleid studietraject via Randstad Academy